mylestander

Byter blogg igen

Kategori: allt & inget

Förlåt att jag hoppar fram o tillbaka hela tiden. Men designen här på blogg.se har blivit så annorlunda nu när det är nytt, så jag kan ingenting. Så jag byter tillbaka till NOUW där designandet är väldigt enkelt. Så är tillbaka på min gamla blogg. Men kommer bli lite konstigt nu, ska försöka föra över den här bloggens inlägg till min andra.
 
 
 
 

Dagen

Kategori: allt & ingetOkej så dagen har varit lugn och rätt skön. Skolan gick snabbt med bara två lektioner, det var skönt med sovmorgon, trots det så är jag supertrött. Redovisningen som vi skulle gjort idag hann vi inte med, så den får vi göra efter lovet, jag ville helst få den gjord, men jaja, då kan jag förbereda mej lite bättre!

I morrn är det en vanlig, lång onsdag. Börjar 8.15 och går till halv 5 ungefär. Sjukt jobbig dag. Hoppas det blir lite inställda lektioner i morrn också hahah, lat.
 
Jag kom hem runt halv 4 och har bara kollat några avsnitt O.C och käkat lite. Nu väntar jag på att mamma ska fixal lite kvällskäk till oss. En såkallad taximacka, det är så gott!!
 
 

Skola snart, orkar ej

Kategori: allt & inget